* Nou! Ecografie mamara*Cabinet de terapie a durerii-Psiholog Principal Gabriela Papiu *!Microdermoabraziune cu diamant si tratament cu E-Light(IPL cu Radiofrecventa)!*Medic Primar Neurochirurg de la Spitalul Bagdasar-Arseni Bucuresti!*


Intrebari frecvente

intrebari
Raspunsuri la intrebarile dumneavoastra!
    Am 52 de ani. Am fost operat de pietre la fiere in 1993 laparoscopic si 2 by pass coronarian in 2007. Facind un ekograf abdominal ( anul in curs ) mi s-a gasit si o piatra la rinichiul drept in marime de 4 cm, coraliform. Nu am dureri dar as vrea sa stiu daca reprezinta vreun pericol major.

Calculul coraliform la dimensiunea de 4cm reprezinta un risc real prin suferintele pe care le asociaza in timp, cu alte cuvinte calculul coraliform va trebui operat. Va recomand operatia endoscopica percutanata (nefrolitotomie percutanata) intr-un servici rutinat in astfel de proceduri. Riscul acestei interventii este crescut in situatia in care sunteti dependent de un tratament anticoagulant cronic. Operatia poate fi facuta si in aceasta situatie cu precautii anesteziologice si de pregatire preoperatorie.